Klant ervaringen

Ervaringen van onze klanten

Wij kunnen natuurlijk van hoge torens lopen schreeuwen dat wij onszelf helemaal het einde vinden. Maar goed.. Daar koop jij natuurlijk niks voor. Daarom laten we graag onze klanten vertellen hoe zij de samenwerking met Just Special ervaren.

“Ondersteuning in marketing “on demand” vereist flexibiliteit, aanpassings- en inlevingsvermogen van de marketeer. Binnen korte tijd moet hij de werkzaamheden van de onderneming eerst begrijpen en dan met behulp en informatie van de werknemers omzetten in een marketingplan. Sebastiaan doet dat, wordt binnen korte tijd gezien als een collega en past zodoende snel in de organisatie. Ook na de kantooruren blijft de communicatie snel en adequaat en boeken we snel vooruitgang.”

“In onze organisatie werkt zzp-er Bart Ooijevaar om ons in onze off en online marketing vraagstukken te adviseren en uit te werken. Met Bart haal je positieve energie in huis, waar je zelf ook energie van krijgt. Bart weet zich in te leven in onze zorg organisatie waar zorgvuldigheid belangrijk is. Hier laat Bart zien dat hij creatief en flexibel is. Daarnaast is Bart een echte teamspeler.”